OSMANİYE / HASANBEYLİ - Hasanbeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi

0505.377.89.47
CUMHURİYET Cadde/SokakVALİ KEREM AL Dış Kapı No4 C HASANBEYLİ/OSMANİYE
Vizyon
VİZYONUMUZ Hasanbeyli Lisesi Okulu olarak, öğrencilerine uluslararası standartlarda, çağdaş, teknolojiyi kullanabilen, özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirmek için eğitim veren,bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık,insan haklarına saygılı,milli değerlere bağlı,ilkeli,topluma uyumlu bireyler yetiştiren ve her yıl artan sayıda üst öğrenim kurumlarına yerleştiren bir okul olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Öğrencilerimizi kendisi ve çevresiyle barışık, çok yönlü bakabilme becerisine sahip, çağın gelişen ihtiyaçlarına ayak uydurabilecek nitelikte, liderlik özelliği olan bireyler olarak yetiştirmek ve onların yeteneklerine uygun yüksek öğretim programlarına yerleşmelerini sağlamaktır. Ayrıca bir ortaöğretim okulu olarak eğitim öğretim hizmetlerinden yararlananlara nitelikli,kaliteli eğitim hizmeti sunmak,okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek,ortaöğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Başarılar
2014 Üniversite giriş sınavında 5 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiştir. 2020 YKS Sınavlarında öğrencilerimiz’in 2’si Eğitim fakültesi kazanmış olup 4 öğrenci üniversiteye yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Gündüzlü
Sıvı Yakıtlı Merkezi Sistem Kalorifer
İngilizce ve İkinci yabancı dil(Almanca) okutulmaktadır.
Ulaşım
Osmaniye il merkezi ve Hasanbeyli ilçe merkezi arasında sabah 8:00 akşam 17:00 saatleri arasında karşılıklı her saat başı toplu taşıma araçları çalışmaktadır.
Hasanbeyli İlçesi
Osmaniye İl Merkezine 35 km